Partners  Queesten

Annelouke Barend

Wil jij graag een website, maar ontbreekt het je aan technische kennis? Heb je al verwoede pogingen gedaan, maar krijg je het niet voor elkaar om er iets moois van te maken? Heb je behoefte aan iemand die echt de tijd voor je neemt, luistert naar jouw wensen en doorgaat tot het plaatje compleet is?

Laat mij je dan helpen. Ik maak en onderhoud jouw website, webshop of online leeromgeving. Volledig afgestemd op jouw wensen behoeften. Zo hoef jij je alleen nog te richten op jouw core business.

Zullen we binnenkort kennis maken?

Brenda Brekelmans

Heb je je eerste boek uitgebracht met behulp van Queesten of misschien via een uitgever? Of heb je inmiddels al een hele serie geschreven en denk je ‘dit smaakt naar meer’ ? Wil je een onderneming starten, maar heb je geen idee waar te starten? Als Online Business Manager help ik je hier graag bij.

Of dit is tijdens een 1 op 1 sessie, op een inspirerende locatie, waarbij we inzoomen op de ideeën die je hebt en wat je de komende periode wilt gaan bereiken. Of dat we een traject aangaan waarbij we samen bouwen aan jouw bedrijf. In beide gevallen ben ik jouw strategische sparringpartner met helicopterview.

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op en wie weet schrijven wij samen jouw nieuwe businessplannen.

Mirjam van Elst

Wil je tips op het gebied van beter leren schrijven? Kijk dan op mijn website. Ook redigeer ik, heb veel ervaring met marketing en met de boeken- en lezerswereld. Daarnaast heb ik een grote passie voor duurzaamheid. Ik help je graag bij blogs en teksten voor LinkedIn.

Kelly Meulenberg

Als schrijfcoach voor fictieschrijvers help ik, Kelly Meulenberg, beginnende en ervaren schrijvers van romans, thrillers en fantasyverhalen om een steengoed boek te schrijven.

Ik ben de stok achter de deur en help je in te zien wat je sterke punten zijn. Ik ben echt een nerd op het gebied van verhaalstructuur. Zo kun jij vol vertrouwen je boek naar een eindredacteur of uitgever sturen. Daarnaast schrijf ik zelf verhalen, blogs en meer. Mijn boek Schrijverig staat vol tips en oefeningen om schrijftwijfels om te denken en nieuwe inspiratie op te doen.

Sabine Mourits

Heb je een verhaal geschreven en wil je de volgende stap zetten? Als freelance redacteur help ik je graag met de inhoudelijke en/of tekstuele redactie van je fictie of non-fictie manuscript. Respect voor jou en je verhaal staat daarbij centraal. Ik streep niet zomaar weg wat ‘fout’ of ‘minder mooi’ is, maar geef een heldere uitleg. Daardoor wordt je verhaal sterker en leer jij tegelijkertijd beter schrijven. Samen tillen we je manuscript naar een hoger niveau.

Je kunt bij mij terecht als je zelf wil uitgeven en als je je manuscript wil aanbieden bij een uitgever.

Meer informatie of een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek afspreken? Neem dan contact op.

Joyce van Wees corrector

Joyce van Wees

Hoi! Ik ben Joyce van Wees en ik werk als corrector voor uitgeverijen en selfpublishers.

Bij het corrigeren van een manuscript let ik onder andere op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie. Ik spit de tekst op detailniveau door en haal de laatste taalfoutjes eruit.

Heb jij een boek geschreven en is het tijd voor de finishing touch? Daar help ik je graag bij. Met een frisse blik neem ik de tekst zorgvuldig voor je door, zodat jij een foutloos boek de wereld in kunt sturen en trots kunt zijn op een mooi eindresultaat.

Meerweten? Neem dan contact op.

David Vanhee

Wat je ook voor website wil laten maken, je kan met mij contact opnemen. Niet alleen voor het opzetten van je site, maar ook voor het onderhouden of het ondersteunen bij vragen. Ik denk met je mee, wijs je op wat mogelijk is en wat daar de gevolgen van zijn. 

Jouw naam hier?

Queesten is altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Professionals die (beginnend) schrijvers kunnen helpen hun droom van een eigen boek te realiseren. Wil jij jouw naam ook op deze pagina terugzien? Neem dan contact op voor de voorwaarden.