Dit kan Queesten voor jou doen

Queesten Boekproducties is jouw gids op weg naar dat prachtige einddoel: een uitgegeven boek. Of dat nu via een uitgeverij is, een uitgeefdienst of helemaal door jou zelf uitgegeven. Jouw boek op jouw manier.

Voor wie?

Je draagt een uniek en authentiek verhaal met je mee waarvan je voelt: dit moet eruit. Misschien staat het zelfs al op papier, misschien ben je het nog aan het bijschaven of nog aan het schrijven aan je eerste. Maar je weet al dat je het niet bij alleen het schrijven wil laten: jouw verhaal verdient een publiek. Maar hoe ga je dit publiek bereiken? Ga je zelfuitgeven of naar een uitgeverij? Welke stappen horen daar allemaal bij? Waar je ook bent in je proces: je loopt vast en kunt hulp gebruiken. Ik gids jou graag door uitgeefland.

Routegesprek

Wil je vrijblijvend met mij sparren? Je eerste vragen beantwoord krijgen voor je keuzes gaat maken? Plan dan een routegesprek met mij in. Dit is een online gesprek van een uur en kost € 79 (inclusief BTW). Op de speciale routedagen is dit gesprek zelfs helemaal gratis! De eerste volgende routedag is op 28 juni. Wil je weten wanneer de volgende gratis routedag is? Meld je dan vooral aan voor het uitgeefnieuws – dan lees jij de nieuwe datum als eerste.

Moet je manuscript al af zijn voor je een routegesprek plant?

Zeker niet! Hoe eerder je weet welke keuzes je hebt bij het uitgeven, hoe beter als je het mij vraagt.

Moet je al weten of je zelf gaat uitgeven of dat je een uitgever gaat benaderen?

Ook niet. Zie het als een oriëntatie op je verdere uitgeeftraject. 

Online programma Van manuscript naar boek

Uitgeven kun je leren en dan zul je zien dat het een geweldig traject is. Een traject met veel mogelijkheden, waarin je steeds de keuze hebt. In het online programma Van manuscript naar boek ontdek je de vier manieren van uitgeven van je boek en de kenmerken die horen bij deze vier manieren. Belangrijker nog: je gaat ontdekken welke manier het best past bij jou en bij jouw uitgeefdoel. Hoe je dit uitgeefdoel bepaalt, komt ook aan bod. Sta je nog aan het begin van jouw uitgeefavontuur en weet je niet wat te kiezen? Bekijk dan snel de informatie en schrijf je voor 1 oktober in voor de introductieprijs van € 49!

Persoonlijke route

Kom je er na het routegesprek niet uit en past een online programma niet bij jou? Dan kunnen we ook samen de route naar jouw boek bepalen. De vorm van onze samenwerking stemmen we af op wat jij nodig hebt. Een paar keer een gesprek, als stok achter de deur of wekelijks samen optrekken tot de eindstreep? Telefonisch contact, online of liever face to face? Iemand die je stap voor stap begeleidt in het promotie- en uitgeefproces? Een dag samen sparren is ook mogelijk. Wat je ook nodig hebt: durf te vragen. Ik kan en wil je helpen met mijn kennis, expertise en netwerk van professionele partners. Samen bereik je eerder het eindpunt, dan wanneer in je eentje in rondjes blijft rondlopen.